Kako bi se izbor vašeg Vaillant uređaja potvrdio dugi niz godina kao pravi izbor, ugradnju i servisiranje vašeg Vaillant uređaja prepustite isključivo stručnjacima koji su za to i osposobljeni.
Ovo je posebno važno kada se radi o izboru servisera, jer samo ovlašteni Vaillant serviser smije pustiti vaš uređaj u pogon čime ostvarujete pravo na dvogodišnju garanciju vašeg uređaja od dana prodaje na malo.
Servisne radionice organizirane su na bazi "Ugovora o servisnoj djelatnosti", iz koje proizlaze prava i obaveza ovlaštenih servisera.
Serviseri se školuju i obučavaju putem Edukacijskog centra te tako mogu odgovoriti na sve zahtjeve koje se pred njih postavljaju.
Istima je svakodnevno dostupan izvrsno opskrbljen konsignacijski lager rezervnih dijelova Vaillant, na kojem se nalaze dijelovi za uređaje stare i preko 15 godina (obaveza je imati dijelove za uređaje stare 12 godina od datuma posljednje proizvodnje).
U cilju pospješenja zadovoljstva krajnjih korisnika Vaillant u Bosni i Hercegovini će u narednom periodu početi sa osnivanjem posebne skupine ovlaštenih servisa pod nazivom Vaillant Servis Sistem - VSS.
Danas VSS čini najbolju servisnu organizaciju ne samo na području toplotne tehnike već i šire.

 

   

Tačnost I Povjerljivost

Potvrda našeg dobrog rada se ogleda u kvalitetu roba koje nudimo, kao i zadovljstvo i usluga prema krajnjim korisnicima. Dobri poslovni rezultati u dosadašnjem radu osiguravaju nam daljnji napredak i uglednu poziciju na tržištu. Stalno ulaganje u edukaciju zaposlenika i dizanje standarda usluga, našim kupcima pruža mogućnost dobivanja stručnih savjeta prilikom kupovine, što je izuzetno bitno za asortiman koji imamo u ponudi. Osigurali smo i uslugu dostave u sarajevskom kantonu.

(0)33 716-816

Radno vrijeme
 

Ponedeljak- Petak: 8:00am-18:00pm

Pristupačne Cijene

Imas d.o.o. u svojoj ponudi sa preko 5.000 probranih artikala ima sve što je potrebno za vodovodne instalacije, sanitarije, centralno grijanje, gasne instalacije, za individulne stambene objekte kao i poslovne objekte. Za svoje kupce izabrali smo proizvode provjerene kvalitete, a naša veličina i standardizirani poslovni procesi nam omogućavaju da kupcima osiguramo konkurentne cijene.

O nama

Imas d.o.o. Sarajevo je trgovina koja u svom bogatom asortimanu brendiranih firmi za vodovodne sisteme, sisteme grijanja, kupaoničke sanitarije, gasne instalacije nudi projektovanje, montažu i servis.

Najnovije

31 October 2022
31 October 2022
28 October 2022

Kako nas naći

Search